Inget spel på division 3

Vissa såg det som lättförtjänta pengar.
Men nu verkar det inte gå att spela på seriesegraren i herrarnas division 3.

Skoftebyn, Vänersborgs IF och Vänersborgs FK är de lokala klubbar som huserar i den nordvästra trean under kommande säsong. Samtliga lag förväntas också hålla till i tabellens övre skikt.

Tidigare säsonger har NordicBet erbjudit möjligheten att spela på segraren av denna serie, men i år har man valt att inte tillhandahålla den tjänsten. Så här svarar företagets kundtjänst på ett mejl från Fotbollsbloggen:

”Vi har tyvärr inte möjlighet att erbjuda den här speltypen just nu. Anledningen är att de låga spelligorna är begränsade när det gäller odds och erbjudanden. Det är tyvärr inte så många som frågar om just denna liga och speltyp.”

Men, det finns ett men:

”Vi vill självklart självklart kunna möta dina förväntningar och om du lyckas att samla ihop ett par personer som vill spela på den här marknaden så kan du skicka in en förfrågan, så kommer vi att försöka erbjuda dig marknaden.”

En klassisk medborgaraktion – i det här fallet så kallad ”mejlbombning” – skulle därmed kunna lösa denna situation. Ni som gärna vill göra er en förmögenhet på att tippa trean kan skicka ett digitalt brev till support-se@nordicbet.com.

(Bild: Kent Eng)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*