Fotbollsbloggen på Facebook

Jag vet, Facebook är en internetdinosaurie på väg att dö ut. Men det hindrar ändå inte Fotbollsbloggen från att slå en sidledspassning i den oändliga cyberrymden och hoppas att någon tar emot den på andra sidan.

Förra veckan slog bloggen 10 000-vallen i form av sidvisningar, och nu är målsättningen att bli större, bättre och starkare. Förhoppningen är också att Facebook ska bli ännu en plattform där ni läsare kan interagera med mig, och kommentera aktuella nyheter, ge tips eller bara tycka till om det ena eller det andra.

Ni hittar Fotbollsbloggen Facebooksida här!

Eller så söker ni på ”TTELA:s fotbollsblogg”.

Ett klick från er betyder ett steg närmare världsherravälde för mig. Tack på förhand!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*