Fotbollsbloggen avslöjar: Halvorstorp byter tränare

Inför säsongen tackade Per Lindblom för sig, både som ledare och spelare.
Men nu har han fått tillbaka uppdraget som spelande tränare i Halvorstorp.
– Jag har saknat det, säger 32-åringen.

I vintras valde Lindblom att trappa ner från fotbollen efter två år som huvudansvarig i Halvorstorp tillsammans med Kenneth Johansson. Duon ersattes av Mats Ekström och Ulf ”Ula” Andersson, två välkända profiler inom Trollhättefotbollen.

Bara sex omgångar in i seriespelet väljer dock division 4-klubben att rotera i tränarstaben. Och återigen är det Per Lindblom som tar över taktiktavlan.
– Jag skulle egentligen inte ens ha spelat alls, men det har löst sig hemma och jag har en fruktansvärt förstående fru som står bakom mig, så det känns jätteskönt. Jag brinner fortfarande för det här, säger Lindblom.

I Anderssons fall handlar det om en timeout, medan Ekströms farväl är av permanent status. I bådas fall anger man personliga skäl som orsak.
– Det är ett ömsesidigt beslut, säger Robert Dobran i HIS.

Vem som kommer att assistera Per Lindblom lär bli klart i dagarna, och själv har han inga planer på att lägga skorna på hyllan:
– Jag tänker köra, helt klart.

Halvorstorp har fått en godkänd start på säsongen, men Lindblom tror ändå att det finns utrymme för förbättring:
– Vi har en grymt bra trupp och vi ska försöka att börja spela fotboll och tro på det vi gör. Det finns väldigt mycket talang, men vi måste få fram vinnarskallarna också.

Klubben aviserar dessutom att fler nyförvärv kan komma att bli aktuella:
– Ja, det kan vara några nya på gång in, menar Per Lindblom.

(Bild: Joachim Nywall)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*