En mörk dag för den lokala fotbollen

Idag är en mörk dag för den lokala fotbollen.

Ni förstår varför om ni läser detta. Sebastian Eriksson, som har kämpat så hårt för att komma tillbaka till fotbollsplanen och som för bara några veckor sedan belönades med en landslagsplats, är alltså långtidsskadad igen.

Det krossar ens hjärta.

Jag har själv haft nöjet att träffa Sebastian, och trots sina framgångar står han stadigt på jorden. Svaren är alltid lika raka och ärliga, och hans person utstrålar en mental styrka som är väldigt ovanlig. Sebastian har haft fler motgångar än någon annan spelare jag har stött på, men ändå har han alltid kommit tillbaka.

Sune, Sebastians pappa, försökte dock se det positiva när vi pratade tidigare idag:

– Det är jobbigt, men det finns värre saker som kan hända också.

Jag hoppas att Sebastian tar sig tillbaka även denna gång.

Vi är i alla fall många som tänker på honom en dag som denna.

(Bild: Dragan Mitrovic)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*