”Årets junior” lämnar Melleruds IF

Ifjol utsågs han till Årets junior i Dalsland.
Nu vill Ahmed Bachalan lämna Melleruds IF.
– Jag har tröttnat, säger han.

Yttermittfältaren Ahmed Bachalan har startat sju av tio matcher för topplaget i Bohuslän/Dalfyran, men till hösten lär han ändå representera en annan förening. Under söndagsförmiddagen satt spelaren ned med MIF och fick då klubbens välsignelse att söka sig vidare.

Anledningen är, enligt honom, enkel:
– Jag har tröttnat. Jag har varit där i 13 år och det kanske är dags att flytta på sig, göra någonting annat. Jag trivs inte i Melleruds IF just nu, säger Ahmed Bachalan.

Är en annan anledning att du har fått mindre speltid än du själv önskat?

– Ja, det är klart att det har lite med det det att göra. Jag har fått speltid men inte så mycket som jag önskar, och jag tycker att tränarna kunde prioritera bättre och inte favorisera spelare som de har gjort.

Den snart 20-årige Bachalan har varit i kontakt med både Åsebro och Vänersborgs IF i jakt på en ny klubb. Det återstår dock att se om han bär något av dessa lags färger efter sommaruppehållet.

(Bild: Sebastian Lamotte)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*