Pelle Ödlunds säsong är över


Pelle Ödlund deltog i flera matcher under försäsongen, men därefter har skadeproblem satt stopp för hans medverkan. (Bild: Sebastian LaMotte)

Tolv minuter.
…Det blev Pelle Ödlunds speltid för FCT i söderettan under 2014.…
Mittfältaren lär nämligen ha spelat klart för säsongen på grund av en efterhängsen skada.

Den 21-årige mittfältaren figurerade flitigt i FC Trollhättans startelva under försäsongen, trots att kroppen redan då började protestera.
– Två månader innan serien startade i år så började jag känna mig väldigt stel kring höftpartiet och ljumskarna. När jag värmde upp så försvann det, men på kvällarna kunde det dyka upp en molande värk igen, säger Pelle Ödlund till Nya Lidköpings-Tidningen.

En bristning i ljumsken – eventuellt en följd av pålagringarna på höftkulan – strax före seriestarten höll Ödlund borta under en längre tid, och hans medverkan uppgår till ett tolv minuter långt inhopp mot Oddevold.

För att bli kvitt höftproblemen väntar operation i månadsskiftet augusti-september.
– Det är några killar i laget som har haft liknande problem och för dem har det gått bra. Det är inte 100 procent säkert att det blir bra efter operationen, men jag hoppas förstås på det bästa, säger Pelle Ödlund, vars kontrakt med FCT går ut efter pågående säsong.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*