Åsebroduo närmar sig Brålanda

Det är snart bara tio dagar kvar till seriepremiären.
Men i Brålanda är truppen fortfarande inte spikad.
– Det är inte omöjligt att vi ska kunna få till en lösning, säger Lars Andersson om de två spelare från Åsebro som är aktuella.

På måndagen träningsspelade Brålanda mot division 4-kollegan Göta, men utgången var inte riktigt den förväntade. Göta vann nämligen med hela 9-0.

På planen fanns två nya bekantskaper för BIF-publiken. På innermittfältet positionerade sig Felix Ekblad och på topp Dennis Pettersson, båda tillhörande Åsebro IF.
– Ja, de testade med oss igår och det blev väl kanske inte riktigt den match som vi hade hoppats på. Det var en riktig stjärnsmäll, konstaterar Lars Andersson i Brålandas herrsektion.

Om Dennis Pettersson säger han så här:
– Ska jag vara helt ärlig så har jag inte sett honom så jättemycket, men det verkar vara en go’ kille som ändå har varit med och spelat högre upp och har viss rutin. Det kan vi behöva.

I Felix Ekblads fall gäller följande omdöme:
– Honom har jag sett lite mer av, och det är en stabil spelare som har varit med i hetluften i några år nu. Det är också en spelare som vi skulle behöva, menar Lars Andersson.

I nuläget är dock inget klart, även om det mesta tyder på att duon representerar Brålanda under den kommande säsongen.
– Ger du mig någon dag till så kan jag säga mer, men det finns i alla fall intresse från oss och från dem, säger Andersson.

Har ni haft en bra dialog även med Åsebro?

– Ja, det har inte varit några problem. Vi ska väl kunna lösa det här hoppas jag. Det vore konstigt om Åsebro stoppar dem.

(Bild: Brålanda IF)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*