Christer Larsson slutar i Skoftebyn

Christer Larsson slutar som huvudtränare i Skoftebyns IF.
I går meddelade han spelarna sitt beslut på träningen.
– Jag orkar inte fortsätta helt enkelt, säger ”Chrille”.

Christer Larsson har varit tränare med huvudansvar i föreningen sedan i fjol. Nu väljer han att kliva av, bara en vecka innan seriestart i division 3.
– Det krävs ett engagemang, en energi och en kraft för att vara ledare på den här nivån. Jag har inte det och känner samtidigt att jag måste vara rädd om mig själv och min kropp, säger Christer Larsson.

Roger Sandersson, fotbollsansvarig i Skoftebyn:
– Det är helt och hållet Christers eget beslut och vi tycker förstås att det är jättetråkigt. Samtidigt har vi duktiga ledare som tar vid och det kommer inte att bli några jätteförändringar, säger han.

Johan Andersson och Tobias Karnevi har fungerat som assisterande tränare, men får nu uppdraget att ersätta Christer Larsson fullt ut. Dessutom tillkommer spelaren Daniel Andersson som hjälp i ledarstaben.
– Nu ska jag återhämta mig och ladda batterierna, säger Christer Larsson.

Text: Toni Andersson

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*