Veckans Youtubeklipp: Tom Pettersson spexar

Tom Pettersson är en av de som kommit från Tvåstad med omnejd och sedan nått hela vägen som fotbollsspelare. Han har varit utlandsproffs i belgiska Leuven och representerar idag allsvenska IFK Göteborg.

Till skillnad från många av sina kollegor är Tom dock en ovanligt fri själ, som inte räds att bjuda på sig själv. Det har också påverkat hans varumärke i en positiv riktning – idag finns det nämligen inte många fotbollsentusiaster som inte vet vem den TFK-fostrade försvararen/mittfältaren är.

Att kändisskapet sedan inte enbart beror på insatserna på planen är en annan femma, men det ser jag inte som något negativt. Snarare tvärtom.

Här nedan hittar ni i alla fall några av Toms bästa prestationer utanför den kritade gräsrektangeln. Min personliga favorit är ju Hjalmar Jonssons välkomstintervju i IFK. Att Tom inte går ”bananas” där ska han tamejfan ha en virtuell applåd för.

Äsch, vi bjussar på den här videon också, med några av Tom Petterssons höjdpunkter på planen:

Tidigare Youtubeklipp:
31/5: Best of Sjuntorp
24/5: Mayborns bollkonster

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*