Veckans Youtubeklipp: Ranström står för årets fint

Vi fortsätter vårt letande i lokalfotbollens digra Youtube-arkiv, och hamnar återigen i Alexander Mayborn-land. Det är nämligen i hans Vänersborgs IF C som vi denna gång hämtar inspiration och glädje.

Om det är en dålig filming, sensationell miss eller dråplig kommentar? Nej, snarare tvärtom.

Istället är det Stoffe Ranström som briljerar med vad som måste vara säsongens fint inom fotbollen i området. Måhända utförd mot lite fyrkantiga försvarare i Lödöse Nygård, men ändå en pärla i dessa sammanhang.

Det är som Ranström själv konstaterade:

– Det är inte så mycket att säga, man får göra något rätt på plan.

Att tittarna sedan också bjuds på snack med superprofilen Tobias Källqvist samt ett inslag som påminner lite om det hajpade humorprogrammet Västgötanytt är mest bonus. Ni kan se det genom att klicka här!

Men ja, det var ju Stoffe Ranströms fint vi analyserade. Den har ni här:

Magisk, va?

Tidigare Youtubeklipp:
7/6: Tom Pettersson spexar
31/5: Best of Sjuntorp
24/5: Mayborns bollkonster


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*