Krogdal blir inte kvar i Wargön


Nancy Krogdal gjorde i helgen ett gästspel för Wargön, men blir inte kvar i division 2-klubben. (Bild: TTELA)

Wargöns stolpar vaktades i helgen av ett välbekant namn.
Men Nancy Krogdals inhopp var en engångsföreteelse.
– Även om det hade varit en dröm att ha någon som henne i laget, säger tränaren Jimmy Johansson.

Den ordinarie målvakten Emma Weyhing var bortrest i samband med Wargöns division 2-derby mot Lödöse Nygård, och för att lösa problemet tvingades klubben se sig om.

Till slut lyckades man värva profilen Nancy Krogdal från Viken, där hon är assisterande tränare samt ansvarig för målvakterna, men även spelar regelbundet i division 2 och 4.
– Men vi lånade bara henne under en match. Vi skrev över Nancy för en kort tid sedan och nu ska vi skriva tillbaka henne igen, berättar Jimmy Johansson.

Kanske med viss sorg i rösten. WIK-tränaren hade nämligen gärna sett att Krogdal blev kvar.
– Det är en jävligt schysst tjej, och det hade varit en dröm att ha någon som henne i laget. Nancy är väldigt positiv och hade lärt sig namnen på alla spelarna när hon var här och tränade första gången. Jag är riktigt imponerad av henne.

Samtidigt har Wargön fått en tuff start på säsongen och är alltjämt jumbo i tabellen. Dessutom dras affischnamnet Erika Karlsson med knäproblem, och har knappt kunnat träna på sistone.

– Hon hade gärna velat träna men klarar inte det för fullt, utan siktar på matcherna istället eftersom hon är så viktig för oss. Jag hoppas att hon ska kunna vila sig under uppehållet, säger Jimmy Johansson, vars lag står inför en viktig match mot bottenkollegan Äspered till helgen.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*