Jansson återvänder till Brålanda


Andreas Jansson, här längst till vänster av de grönklädda, återvänder till Brålanda IF efter en kortare sejour i Trollhättans FK. (Bild: Tobias Coster)

Hemlängtan växte sig för stor.
Därför återvänder Andreas Jansson nu till Brålanda IF.
– Jag har saknat gemenskapen där, säger försvararen.

I vintras valde Jansson, som bor i Trollhättan, att skriva på för TFK i division 4. Redan i Trettondagscupen skadade han sig dock, och därefter har det blivit en återkommande ovana.

Det är också en anledning till att han nu återvänder till moderklubben Brålanda.
– Jag har trivts väldigt bra i TFK och alla har varit väldigt schyssta, men jag har saknat gemenskapen i Brålanda, det kan man inte komma ifrån. Jag kände också att jag behövde en nytändning för att komma igång nu när jag har varit skadad så mycket, säger 23-åringen.

Andreas Jansson har bara spelat sporadiskt under våren, främst på grund av ljumskproblem.
– Jag har haft jäkligt mycket otur. Jag skadade mig i december, var borta i några veckor och hann köra två veckor till innan jag skadade mig igen, och så har det hållit på non-stop. Det tär på psyket.

Jansson blir spelklar lagom till mötet med Kungshamn den 23 juni, och ser fram emot att få hjälpa division 4-laget klättra uppåt i tabellen.
– Jag har saknat gubbarna, det är en så jäkla go’ gemenskap där. Man känner sig alltid taggad både till träning och match. Sedan tror jag väl inte att skadeproblemen försvinner bara för att jag byter klubb, men för tillfället känns det bra och jag hoppas att jag kan få en fin höst i Brålanda, konstaterar Jansson.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*