Veckans Youtubeklipp: Lext – the next one?

Jag får ibland frågan om vem som är Tvåstadsfotbollens största talang. I klartext undrar man ju då vem som har störst chans att etablera sig som elitfotbollsspelare. Det brukar inte krävas särskilt lång betänketid, och mitt svar är (nästan) alltid detsamma: Carl Lext.

Det är inte bara det att FCT-spelaren har en speciell aura kring sig och behärskar det mesta, utan att han också tränar hårdare än de allra flesta. Och ska man ta sig någonstans är det just träning, träning, träning som gäller. Det finns verkligen inga genvägar.

I Veckans Youtubeklipp får vi också en inblick i hur Carl Lext har förfinat sin teknik genom åren. Det verkar nästan som att 18-åringen utvecklat en besatthet kring att göra svårare och svårare trick med bollen, och väder eller årstid spelar knappast någon roll.

Det är, på alla sätt och vis, en imponerande syn.

Men nu ska jag inte ta er tid längre, utan istället introducera en spelare som jag tror går en väldigt fin fotbollsframtid tillmötes.

Tidigare Youtubeklipp:
20/6: Kooregani trollar på Ullevi
9/6: Ranström står för årets fint
7/6: Tom Pettersson spexar
31/5: Best of Sjuntorp
24/5: Mayborns bollkonster

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*