Mido provspelar med FC Trollhättan


Mido kom till Skoftebyn från IFK Uddevalla i vintras, men har redan blivit föremål för intresse från FC Trollhättan. (Bild: Martin Ahlin)

Från Skoftebyn till FC Trollhättan?
Den flytten kan Mido göra i sommar.
– Vi vill se honom i vår miljö först, säger sportchefen Daniel Lennartsson.

FCT drog igång sommarträningen i torsdags, och inledde med ett läger i Fjällbacka. Där fick man också många positiva besked – ja, förutom ett.

Mittfältaren Fredrik Winroth vred nämligen till knät och kan bli borta under en längre tid.
– Vi vet inte riktigt statusen där, men ska försöka få till en kontroll i veckan. Vi håller såklart alla tummar vi kan, framförallt för ”Winnies” skull, säger Daniel Lennartsson.

När FCT igår återvände till gräset på Edsborg så fanns annars en ny bekantskap på plats. Anfallaren Mahmoud Abed-Al-Mouti – mer känd som ”Mido” – hade nämligen bjudits in för provspel.
Jörgen (Ericson) och Stefan (Vennberg) känner till honom sedan tidigare och vet att det är en duktig spelare som har en spetskvalitet i sin fart. Sedan kanske det inte blir aktuellt förrän nästa säsong, men vi vill i varje fall se honom i vår miljö.

Samtidigt finns det ett intresse från Midos sida att byta från serieledaren i division 3 till motsvarigheten i tvåan.
– Jo, han är givetvis intresserad av att komma till oss också. Men själv har jag inte haft någon diskussion med honom alls än, så vi får se vad som händer, konstaterar Daniel Lennartsson.

Mido har i år hunnit med att göra sex mål för Skoftebyn i seriesammanhang.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*