Veckans Youtubeklipp: Lundqvist lirar boll

Själv är jag en bandyälskare av stora mått, vilket har märkts här på Fotbollsbloggen vid vissa tillfällen. Jag tar ju varje chans jag får att kombinera de olika sporterna, bland annat genom att intervjua mångsidiga profiler som Charlotte Selbekk och Martin Falk, men också genom att lista de bästa kombinationsidrottarna.

Och de mest bollskickliga spelarna i IFK Vänersborg, för den delen.

Och det är på det sistnämnda temat som Veckans Youtubeklipp hör hemma. Här får vi nämligen se hur den duktige mittfältaren Robin Lundqvist visar upp sina kunskaper med en läderkula istället för det där orangea garnnystanet.

Visst, klippet har ett par år på nacken (2006), men det är ändå underhållande. Man kan inte heller annat än undra vilken nivå Lundqvist hade spelat på om han hade satsat på fotbollen istället för bandyn.

Det är dock en fråga som jag misstänker att vi inte lär få något svar på.

Hur som helst, här är klippet:

Tidigare Youtubeklipp
21/7: HIS utför Harlem Shake
9/7: Nino på hal is
27/6: Lext – the next one?
20/6: Kooregani trollar på Ullevi
9/6: Ranström står för årets fint
7/6: Tom Pettersson spexar
31/5: Best of Sjuntorp
24/5: Mayborns bollkonster

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*