Morlanda nästa för ”Kärna”

Västra Frölunda och Herrestad hade redan hört av sig.
Men det blev Morlanda för Andreas ”Kärna” Ramm.
– Föreningen påminner om Ljungskile, säger han.

Under denna säsong har 36-årige Ramm representerat Vänersborgs IF, men enbart i form av spel för dess U- samt C-lag. Där har han – sin goda vana trogen – fortsatt att ösa in mål.

Av den anledningen har Andreas Ramm fortsatt att vara högintressant för klubbar runtom i regionen. Västra Frölunda, ett topplag i division 3, var den första att höra sig för.
Erkan (Saglik, klubbchef) pratade med mig redan förra året. Och sedan snackade jag lite med Lalo (Rojas) i Herrestad också. Så det har funnits lite olika spår, berättar ”Kärna”.

Men valet föll till slut – aningen otippat – på Morlanda GoIF i division 5 Bohuslän. Anledningen var att den gamle lagkamraten i Ljungskile, 41-årige Mattias Molin, också valt att krita på för klubben.
– De har tappat lite folk på grund av skador och då ställde ”Molle” frågan. Jag funderade litegrann och tränade sedan med dem, och det visade sig vara ett jävligt gött gäng. Det är lite ”Ljungskile-stuk” på laget och föreningen i sig. Dessutom har jag saknat det här allvaret, menar Ramm.

Morlanda ligger för närvarande på tionde plats i serien, med tolv poäng på tretton matcher, och därifrån hoppas man framöver klättra – givetvis med hjälp av Andreas Ramms näsa för mål.
– Ja, det är väl så. Jag ska bidra med mål, tuffhet, prat och såna grejer. Jaga igång det lite.

(Bild: TTELA)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*