Veckans Youtubeklipp: Karlssons kalasträff

Veckans Youtubeklipp är aningen speciellt. Det beror egentligen inte på dess karaktär – eller jo, det också – utan på det faktum att det tillkom i tisdags kväll. Färskare än så kan det knappast bli.

Och i centrum står den vidunderlige Kim Karlsson. Förr var han firad försvarshjälte i FC Trollhättan och Oddevold, numera är han tydligen den stora liraren i ett Vänersborgs IF C som är överfullt av just lirare.

Man kan förstå varför med tanke på klippet (55 sekunder in) nedan.

Karlsson, som från början är en Hallevi-produkt, visar nämligen prov på enastående spelförståelse genom att upptäcka en lucka över målvakten från säkert 30 meters håll. Och visst, det kan väl fler kanske göra – men då är det desto svårare att också lyckas sätta bollen i exakt den nätmaska som det var tänkt.

För det gör ju Kim Karlsson mot Götas B-lag (seger 7-2 till slut).

Alla verkar gå bananas när det händer, och jag kan förstå det – frågan är faktiskt om vi kommer få se ett snyggare mål i år inom lokalfotbollen? Jag tror inte det.

Senaste Youtubeklippen:
22/8: Addes många mål
15/8: Schmidts fina frisparksfot
9/8: ”Mr IFK:s” drömstrut
31/7: En tvivelaktig PR-kupp
27/7: Lundqvist lirar boll
21/7: HIS utför Harlem Shake

Fotbollsbloggen tar gärna emot tips på Youtubeklipp som förtjänar att synas under den här vinjetten. Skicka ett mejl eller lägg en kommentar om ni har något förslag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*