Rykteskarusellen, del 3

Rykteskarusellen snurrar vidare, i ultrarapid dessutom. Även denna gång har Fotbollsbloggen låtit troliga övergångar samsas med vilda spekulationer och rykten. Vad som är vad? Ja, det vet jag knappt själv.

Och förresten, om ni själva har tips av den här sorten så får ni mer än gärna höra av er – via mejl, telefon, brev, flaskpost, morsekod eller röksignal. Det viktigaste är att ni gör det.

Men nog om det. Här är veckans snackisar:

# Det har mestadels varit tal om spelare som lämnat IFK Trollhättan hittills under frimånaden, men nu verkar man snart kunna räkna in några nyförvärv också. Det ska främst handla om Trollhättans IF:s anfallare Mattias Hellqvist och Trollhättans FK:s dito Mahad Ade.

# I Brålanda väntar vi fortfarande på att veta vem som blir tränare. Ryktet säger att något snart kan bli klart, och att det involverar en av lagets spelare. Mer än så vet jag dock inte.

# Vänersborgs IF kommer allt närmare att tappa Mergim Berisha. Mittfältaren har tidigare tränat med moderklubben Svane, men verkar även hålla igång med IFK Uddevalla. Som sagt, det kan bli svårt för VIF att matcha det, särskilt om även kompisen Samir Fehric försvinner.

# Hjärtum tog i år steget upp i division 5, och en anledning – av många, ska tilläggas – var Hannes Granlunds entré på Billerödsvallen. Men blir anfallaren verkligen kvar? Vissa säger ja, andra nej. Det andra alternativet är nämligen en återkomst till Skoftebyn i division 2.


Anton Lundqvist syns här i FC Trollhättans dräkt, men på Nysätra. Nästa säsong kan just det bli hans hemmaplan. (Bild: Sebastian LaMotte)

# Apropå Skoftebyn så väntar klubben fortfarande på sin tur i det kösystem som existerar inom den lokala fotbollen. En spelare som dock kommer allt närmare Nysätra är yttern Anton Lundqvist, som nog skulle göra rätt i att välja ordinarie spel i Skoftebyn framför bänknötande i FC Trollhättan.

# Vänersborgs FK:s damer har inlett en storsatsning som kan bli väldigt lyckosam. Det verkar också som att man drar i många spelare från olika håll, varav åtminstone två i Åsebro Brålanda KIF. Än så länge har jag dock inte lyckats utröna vilka det är. Sedan tidigare är ju VFK även intresserat av Wargöns Sofia Thorsén.

# Vänersborgs IF:s kapten Alexander Adolfsson har nämnts flera gånger i silly season-flödet, och han verkar nu välja mellan två klubbar, trots intresse från även Skoftebyn. Det är – som jag förstått det – VIF och Trollhättans FK som gäller. Kommer han till mitt TFK så behöver jag inga fler julklappar i år. Hör du det, Tomten?!

Ja, det får vara nog för den här gången. Om en vecka kommer del 4!

Tidigare rykteskaruseller:
Del 1 (16/11)
Del 2 (25/11)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*