Throwback Thursday: Karnevis kyss

Det är dags att introducera ett helt nytt segment på bloggen, och det går egentligen ut på att jag helt skamlöst utnyttjar TTELA:s fantastiska bildarkiv.

Det kan vara en rolig bild. En vacker bild. En bild som berättar en historia. Ja, inte ens jag vet vart det här kommer ta vägen.

Däremot vet jag att det kommer bli magiskt.

Så, mina damer och herrar, jag presenterar Throwback Thursday:

SPO-1ifk5

28 september 2002. (Bild: Bengt Nilsson)

Tobias Karnevi berättar:

”Jag minns inte så mycket av själva matchen mot Gauthiod, mer än att vi behövde göra vårt för att vinna serien (division 4 Västra). Och vi vann matchen ganska komfortabelt med 3-1 eller nåt sånt. Det jag minns är att vi hade jobbat jävligt hårt för att vinna serien och vi var verkligen värda att vinna den, för vi var klart bäst det året mot alla lag egentligen, trots några plumpar. Så det var ju väldigt skönt.

Sedan det som hände efteråt och det här med kyssen… det var ju för att jag sa till Tomas Jansson att ’du är så jävla ful men du får en kyss ändå, för att vi vann’. Så därav den. Jag jobbade på skola då så bilden satt såklart uppe på väggen dagen efter, men för min del var det bara en rolig grej för Jansson, som stod där med sin snus och hela skiten i käften. Vi var lyckliga och hade gjort ett bra jobb tillsammans och alla slet som vanligt för att vinna. Det var skönt att det äntligen fick bära frukt. Många av killarna som var med på den tiden i IFK Trollhättan hade jag haft i slutspel i både pojkallsvenskan och juniorallsvenskan, så flera av de yngre hade jag tränat i fyra, fem, sex år. Det var jävligt roligt.

Efter matchen fick jag ju reda på att jag skulle få gå. Det är klart att man var bitter då, men samtidigt var det väl gött på något sätt att få börja om någon annanstans (i Gauthiod), där det eventuellt blev bra också.

Och det var väl ingen större kyss egentligen, mer mun mot mun, haha! Så nåt mer än så var det absolut inte… ”

HÄR kan du förresten hitta tabellen från det året.

Finns det någon TTELA-bild som du skulle vilja återse? Eller någon händelse som du vill att vi ska porträttera på samma sätt? Kommentera gärna här, på Facebook eller Twitter. Alternativt: skicka ett mejl!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*