Ijeh till Syrianska?

Peter Ijeh, här i Gais-mundering, är ett av de tränarnamn som kopplats samman med Trollhättans Syrianska. (Bild: Carl Sandin/Bildbyrån)

Peter Ijeh till Trollhättans Syrianska som tränare?
Det är ett rykte som tagit rejäl fart den senaste tiden.
– Men det är för tidigt att uttala sig i den saken än, säger klubbens ordförande, Raul Eriksson.

Efter två år som huvudtränare tackade Amin Faily för sig efter den senaste säsongens sista match. Syrianska hade då, som nykomling, lyckats bärga en tredjeplats i division 5 och varit snubblande nära att få kvala uppåt.

Nu tar man nya tag, med en given målsättning under 2018:
– Vi ska gå upp till division 4 nästa år. Inget annat finns på kartan, säger Raul Eriksson.

Därmed är kravspecifikationen redan satt för den kommande tränaren. Men vem blir det?

Ett namn som, lite oväntat, seglat upp i diskussionen är det som tillhör Peter Ijeh, den förre anfallaren i Malmö FF och IFK Göteborg som senast (2014) tränade Assyriska BK. När Fotbollsbloggen ber Eriksson kommentera ryktet säger han så här:
– Det är för tidigt att uttala sig i den saken.

Däremot hävdar Syrianska-ordföranden att klubben inte riktat in sig på en kandidat, utan man söker fortfarande relativt brett.
– Hade vi inte haft en så lång startsträcka så hade vi kanske suttit i en annan sits nu, men i det här läget behöver vi inte springa in och ta första bästa. Vi måste intervjua personerna och ge möjlighet till styrelsen att fundera, säger Raul Eriksson som snart ändå hoppas kunna presentera Amin Failys ersättare.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*