Gashi i ny karriär – som tightsmodell

Valon Gashi är en av ambassadörerna för Stights fotbollstights.

Många undrar var Valon Gashi ska spela fotboll under 2018. Själv tar han nyfikenheten med ro – och smygstartar istället en karriär som tightsmodell.
– Jag fick i alla fall vara kvar på fotbollsplanen, så därför kändes det ändå ganska naturligt, säger 28-åringen.

Häromdagen räknades Ljungskile bort ur bilden, men kvar finns fortfarande ett par alternativ i Valon Gashis fall. Om det nu blir någon fotboll alls framöver – det är ju så att en ny karriärmöjlighet har gjort sig påmind.

VFK-anfallaren är nämligen det lokala affischnamnet för Stights Evolve – som marknadsförs som ”världens första fotbollstights med kevlar för spel på konstgräs”, dessutom speciellt utvecklade för det skandinaviska klimatet.
– De är riktigt sköna att ha på sig. Skyddet på knäna och sidorna gör att man slipper bränna sig när man glidtacklar, säger Gashi, samtidigt inte allra mest känd för sina fysiska egenskaper på planen.

Ska du bli modell nu?
– Haha, nä, men det är alltid kul att ställa upp på sånt här. Jag fick i alla fall vara kvar på fotbollsplanen, så därför kändes det ändå ganska naturligt att ta några bilder. Jag tycker ju verkligen att det är en spännande produkt, säger han.

Stights, som grundats av fotbollstränaren Stefan Vennström, finns för både herrar och damer. Läs mer på stights.se.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*