Farsdag

En dag som denna då man skall fira sin pappa, är en svår dag för alla som faktiskt inte har pappor eller för dem som lik mig inte har någon som är värd att kallas ”pappa”. Tidigare år har jag ringt runt och sagt grattis till andra fantastiska pappor, men i år har jag bara kännt att den här dagen bara får passera.

Men så kom jag att tänka på att det måste ju finnas fler som känner ungefär som jag och som inte heller har någon fantastisk pappa att fira. Och kanske kan kännas skönt att veta att  man inte är ensam om det.

Misstolka mig rätt, till alla er som är och har fantastiska pappor hoppas jag att dagen varit underbar och att ni har firat eller firats ordentligt. Jag blir faktiskt lycklig av tanke på alla de som har pappor som älskar dem, så jag missunnar ingen det! Jag önskar dock att alla kunde få ha en pappa.

Så till er som har pappor, njut och fira. Och till er som inte har pappor…jag vet hur det känns.

GRATTIS  till alla er som ÄR fatastiska pappor, fortsätt med det!!!