Några rader till mina älskade barn…

I morgon är det Morsdag! Ett stort grattis till alla fantastiska mammor. Jag vill faktiskt skriva några rader till mina älskade barn. Tack mina älskade barn, för att ni förgyller min tid, tack för att ni får mig att se världen så mycket vackrare genom era ögon. Tack för att ni lär mamma se att det finns så mycket mer att ge i form av kärlek och tålamod nått som inte kan köpas för guldpengar! Tack för att ni har lärt mamma vad villkorslös kärlek är. Varje dag med er är en dyrbar gåva! Ni skall veta att mamma är stolt över er ”bara för att ni finns”. Och jag lovar att jag kommer att stå vid er sida genom vått och torrt mina älskade barn <3 och i en sångtext sjunger man "Jag skall älska dig tills hjärtat slutar slå" precis så är det! Mamma älskar er!!! Och till alla er mammor som blir firade vill jag bara påminna er om att glöm inte tacka era fantastiska barn för utan dem hade ni ju inte blivit firade alls...eller 🙂