På den ena scenen till den andra…

Att sjunga har alltid varit är lika nödvändigt som att andas för mig, utan min sång och glädjen till sång hade mitt jag inte haft kraften eller orken att kämpa vidare igenom livets många ibland hårda motgångar. Och trots att jag var barnartist på Borås stadsteater redan som 7 åring så har jag aldrig riktigt vågat ”ta plats” ordentligt på scenen och har allt för länge sett det faktum att jag inte kan läsa noter som ett hinder att kunna hålla på med det som jag älskar mest av allt att göra. Sjunga, sjunga sjunga, jag vill ju inget annat än att sjunga. Och som jag har drömt om att en dag få hålla på med sången att få beröra människor med min sång, tänk att få stå i Globen och få sjunga en dag! Och det är inte det att jag vill ha en stor publik som applåderar, faktum är att jag blir faktiskt generad när folk applåderar, för det är ingen som applåderar när jag andas och sången är som ett sätt att ”andas” för mig – sången ger mig livsenergi…

På sistone så har jag faktiskt sjungt i olika sammanhang.

I höst kommer det att visas inslag på Kanal 10 ifrån när jag stod på Jesusfestivalen i Älmhult och sjöng, vilken känsla att få stå där på samma scen som kända tv-profiler på kanal 10…
Och som att inte det var nog så fantastisk ”bara det” som hände på Jesusfestivalen, förrar en vecka  fick jag och min äldsta dotter sitta längst fram i Globen på Godspel night och lyssna på fantastiska Consuelo Del Pilar… vilken röst och karisma hon har, det vara som att höra en ängel sjunga. Och när jag satt där kändes det som att drömmen om att en dag få stå där och sjunga i Globen inte var så långt borta…

Och som om inte det vore nog…Vilken känsla det var att få stå på scenen på Medborgarplatsen på Trasdockans dag och inte bara få sjunga egen skrivna låtar utan också få läsa upp två av mina egna publicerade dikter, obeskrivlig känsla en stolthet, en vördnad och en ära över att få vara en av de artisterna som valts ut för just denna dag.

…Och idag klev jag upp på scenen igen tillsammans med Showskolan på Vattenfalls evenemang vid Torsbovallen för att ge ett smakprov på vad som komma skall. Nu i höst sätter Showskolan upp en Krogshow på nattklubben Epic ”Gals´n´Pals, regisserat och producerat av den fantastiska Agneta Granqvist och koreografi och scenografi av Cathrin Tingqvist. Dessa fantastiska kvinnor låg bakom succén Pretty women och tänk i den showen får jag vara med och ta ton tillsammans med helt makalöst duktiga sångare och dansare…Också det är en dröm som blir sann och vem vet kanske att det blir fler sångdrömmar som slår in innan år 2013 är över. Vem vet?

Det känns som att jag får pröva på att stå på den ena scenen efter den andra och sjunga… Och en sjungande Zuleta ÄR en lycklig Zuleta.

Håll gärna ögonen öppna och kom och lyssna och bli berörd av tonerna och sången…