Only Love… ett tack från hjärtat!

 Jag kommer inte att kunna säga dessa orden imorgon när jag skall sjunga igen för första gången på länge, då jag är rädd att rösten kommer att brista mitt i min acapella sång så väljer jag att inte presentera min sång! Men jag väljer att skriva öppet här på min blogg valet av sång, och har även skrivit det på min facebook ooch hoppas att detta kommer att nå ut till så många som möjligt innan jag ställer mig och sjunger inför publiken! Dessa mina ord är ett stort tack från mitt hjärta till alla som har funnits där vid min sida när det har stormat som mest. Den första sången jag imorgon (lördag 13: e februari) kommer att sjunga och som öppnar hela konserten och som jag tillägnar alla som funnits där för mig är Only Love och texten orden till er speciellt är ” and I remember you then when love was all, all you where living for. And how you gave that love to me. Only than I felt my heart was free, I was part of you. And you where all of me.” Jag menar dessa ord vart enda ett av orden!

Vill ni höra orden live när jag åter tar ton så kom till pingstkyrkan kl.17. Nu var som sagt länge sedan jag sjöng men imorgon är det för en god sak och då vet ni som känner mig att jag säger inte nej när det är för något jag brinner för, mer än så skriver jag inte här…

Kärleken blir större ju mer man delar med sig av den och det är kanske inte alltid så att man har en käresta men har man vänner att ge och få kärlek av så är man ändå väldigt rik på kärlek måste jag säga! Är så innerligt tacksam över dom vänner jag har och Only love can make a moment last! Hoppas på att få se dig i morgon. Ser på klockan att det bara är minuter kvar till löradagen är här!

Håll gärna tummarna för mig så att rösten är där och att tårarna inte förstör sången så att jag kan sjunga orden till dom som betyder så mycket för mig!

Önskar alla en fin alla hjärtans dag på söndag!

Kärleken blir större ju mer man ger sägs det, men att våga ta emot kärlek är också det en konst säger Zuleta…