Sprid Kärlek Och Missunna Inte Dom Som Har Hittat Den Rätte I Sitt Liv…

Alla hjärtans dag, älskad av många, eller bojkottad av  ensamma singlar alias ”bittergökar”, eller låter det hårt?

Alla hjärtans dag kommer varje år den 14 februari, och då går det att läsa inlägg på facebook med människor verkar så  lyckliga över hur de blir uppvaktade, den ena finare och lyckligare än den andre. Och så finns det dom som vill bojkotta hela spektaklet, oftast är de ensamma människor som inte funnit sitt livskamrat som i långa utläggningar ifrågasätter ”det patetiska i” att enligt dom ”bara visa upp kärlek under en dag på året”.

Javisst kan man hänga upp sig på det och på att all överkonsumtionen av rosor, geléhjärtan, mjuk nallar hållandes hjärtan om man nu vill det!? Eller så kan man istället välja att glädjas över att det finns dom som faktiskt har hitta sin ”kärlek” och som får fira den lite extra en dag då det markerats i kalendern? Kärlek är ju vackert och värt att firas, eller? Det blir ju inte lika mycket ramaskri över kanelbullensdag, semeldagen, Farsdag, morsdag, eller har jag fel? Så varför är Alla hjärtans dag så känsligt då?

Man kan  ju  välja att fira någon man älskar som man inte är ihop med också om man vill!? Valet är ju fritt, det är ju upp till var och en att välj det, eller hur?  Jag är singel, men jag visar kärlek till mina vänner, de som står mig allra närmast ,mina ögonstenar alltså mina barn och dom som står mig närmast.

Tänk ouside the box! Man skulle ju kunna baka en ”alla hjärtans dag tårta och ta med till arbetskamrater, eller ge ett alla hjärtans dags-kort till någon man tror behöver det! Man måste ju inte begränsa sig till en ”partner” du har säkert människor runt omkring dig som betyder mycket för dig, ge denna någon en hälsning på alla hjärtans dag vettja! Skicka en blomma om dom är för långt bort för att krama!

Vill du skicka en blomma till just mig, så vet Pernilla och Kristina på interflora här i Trollhätta precis vilka blommor (rosor) jag gillar! Du behöver inte vara mer ensam än du gör dig själv på alla hjärtans dag ju, valet är ju helt upp till dig vad du gör med denna dagen! Sitta hemma och tyck synd om dig själv eller sprid  extra kärlek! Delad kärlek är dubbel kärlek, precis som med glädje. Eller så sitter du som en ”buttergök” och surar om du mår bra av detta och gör sura facebook inlägg om hur onödig dagen är och inväntar semeldagen istället…

Sedan är det ju självklart så att dom som inte har någon partner säkerligen önskar att dom hade någon att dela dagen med en partner, det kan jag förstå, det gör jag faktiskt, men missunna inte dom som har det!

Till alla mina älskade vänner som läser detta, tack från djupet av mitt hjärta för att ni finns i mitt liv, utan er vet jag inte vad jag skulle göra! Till mina älskade ögonstenar, ni vet redan om detta; ja mamma älskar er mest av allt och då menar jag av allt, mer än livet själv så klart!

Kära läsare , min uppmaning till er: ta hand om varandra och sprid så mycket kärlek ni kan alla dagar på året så klart, och på alla hjärtans dag ta ifrån tårna nu och ge kärlek till alla dom ni älskar. Ta er en ordentlig funderare på vilka ni har i er omgivning som skulle behöva extra uppmuntring och ge denna någon det just på alla hjärtans dag. Vem vet kanske får ni en ”buttergök” att le just på alla hjärtans dag!

Tack för att ni finns kära läsare!

Zuletas tankar med lite extra kärlek i, för ”Only love can make a memory”…#

Kommentarer om “Sprid Kärlek Och Missunna Inte Dom Som Har Hittat Den Rätte I Sitt Liv…

Kommenteringen är stängd.