Lite Ord Om Kärleken…

Allt om oftast talar vi om kärleken, hur många sånger handlar inte om hjärta och smärta? Antalet kärlekssånger är oändligt många. Funderat genom åren hur kan man formulera ”kärleken tänker jag mig som så” i ett bra och färdigpackat format som är lätt begripligt. Det är inte helt enkelt.  Har funderat och reflekterat ett tag både själv och i samtal med andra.

Tänk att älska någon annan så mycket att man inte kan tänka sig en dag utan denna någon vid sin sida.

Tänk att känna att ”vi” är viktigare än jaget  och duet när man är tillsammans.

Att känna att med denna någon vid sin sida så klara man av livets medgång och motgång, ”bara”man gör det tillsammans.

Att känna att denna någon älskar dig precis som du är och trots det vill du bli en ännu bättre version av dig själv i denne någons sällskap. Varför? Bara för att denna någon lockar fram det bästa ur dig och du det bästa ur denna någon.

Tänkte att kunna dela gråt och skratt med någon som älskar dig och som du älskar.

Tänk att kunna vara dig själv utan att behöva göra dig till och ändå bli älskad precis som du är och känna detsamma för den som älskar dig så.

Kärlek är att kunna släppa in någon längst in i djupet av sitt hjärta utan murar och tillit på att den man älskar kan förvalta den tilliten utan att medvetet såra… ja den kärleken är underbar om man finner den.

Kärleken tänker jag mig lite som så, vem vill inte bli älskad så?  Att älska villkorslös och våga vara sårbar i armarna på den man älskar och veta att han eller hon är sig själva okonstlade och äkta redo att älska dig precis som du är… lite ord om kärlek.

Zuletas visdomsord : om du vet hur du vill bli älskad och hur du själv vill älska,  blir det lättare för Kärleken att finna dig.