Livet Som En Hinderbana…

Har  ni någon gång känt det som att livet ni lever är som en hinderbana? Man rusar fram i rasande takt och man hoppar över olika hinder, ibland snubblar man och ibland känns det nästan som man rusar åt fel håll. Jag har rusat på nu ett bra tag och hoppa över så många hinder nu och så plötsligt kände jag att ”där tog banan slut”. Jag är i mål. Ser man bakåt och reflekterar över hur många hinder man tagit sig över blir man glatt överraskad ibland över att man överhuvudtaget orkat.

 

Jag vet inte vad du går igenom just nu som läser detta. Kanske är du mitt i en prövning i livet, kanske har du tagit dig igenom en eller vet om att du står inför en prövning framöver. Kanske hjälper denna liknelsen dig om att se livet som en hinderbana. En hinderbana av prövningar tar slut, du kommer att komma i mål.

Kanske måste du stanna upp mitt prövningen vid ett av hindren ett tag och ta dig igen dom lite långsamt innan du kan ”springa vidare in i mål”.  Vi klarar mer än vi tror och är starkare än vi tror också. Får en del människor mer och jobbigare prövningar än andra? Absolut! Varför är det så? Ingen aning faktiskt. Känns detta orättvist ibland? Ja! Men ibland tänker jag i mitt stilla sinne att ”den prövning” som någon annan fått gå igen hade nog ”jag aldrig fixat” och tvärtom att denna prövning jag har just nu vem hade klarat den. Kanske får vi inte mer prövningar än vi klarar av helt enkelt. Hade vi önskat att vi sluppit vissa prövningar  i livet? Antagligen!

Till er som lever livet på en räkmacka och aldrig haft en prövning i livet säger jag gratulerar och njut på bara. Hoppas ni kan ha empati för dom som inte likt er lever på ”räkmacka”.

Visdomsord från Zuleta får idag bli:

Livets hinderbana kan vara tufft ibland men lev på hoppet och sluta inte tro på  att du fixar banan, så ses vi vid målinjen.

Du är starkare än du tror.

Önskar er en välsignad dag eller kväll beroende på när du läser detta.

/ Zuletastankar idag