Onsdagslistan: Årets genombrott

I veckans Onsdagslista har stafettpinnen hamnat hos Jerry Jarnald, frilansande scout vars lista över uppdragsgivare bland annat innehåller det engelska Premier League-laget Tottenham. Jerry valde att ta sig en titt i spåkulan och redan nu förutse den kommande säsongens största genombrott inom den lokala herrfotbollen.

Läs och njut, mina damer och herrar!

1. ARLIND BEQIRI, YTTER, IFK TROLLHÄTTAN  
”Man såg redan förra året vartåt det barkade och i år tror i varje fall jag att det kan smälla till ordentligt i division 4 om den unge Arlind går in för fotbollen helhjärtat. Med sin kvickhet, en väldigt fin och funktionell teknik och bra blick för spelet så kan han bli en liten attraktion på Kamratgården.”

2. ALEXANDER FÄLDT, YTTERBACK, TROLLHÄTTANS FK
”Är man med i P15-landslaget så är man per automatik intressant, och Alexander har många egenskaper som gör att han sticker ut i mängden. Han är snabb och framförallt mångsidig. Det måste dessutom vara otroligt ovanligt med en spelare som vid 15 års ålder fortfarande inte vet vilken hans bästa fot är?”

3. AHMED AL-HABOBI, ANFALLARE, IFK TROLLHÄTTAN
”Ahmed är en tekniker med fin spelförståelse, och dessutom en duktig futsalspelare. Han går in och höjer kvalitén från dag 1 om han används rätt. Jag tror på en roll där han får arbeta mellan motståndarnas backlinje och mittfält, gärna med en utgångsposition som ytter.”

4. ALEX VON BOTHMÉR, YTTERBACK, VÄNERSBORGS FK  
”Alex är snabb, teknisk och lätt i steget. Det är inte för inte som han kallas för ’VFK:s Neymar’. Får han ordning på värderingar och tajming så kan det gå fort!”

5. ANTON SNIBB, YTTER, FC TROLLHÄTTAN
”Spelare från Göta som fått ros av tränarkåren och redan fått känna på träning och spel med A-laget, då han spelade sista tjugo minuterna senast mot Skövde AIK. Anton har mycket god fysik, spelförståelse, är skapligt snabb och har spetskvalitéer inom selfies på sociala medier. Dessutom håller han på Sveriges bästa förening och gör sig på så sätt förtjänt av en guldstjärna.”

Tidigare Onsdagslistor:
26/2: Mest schizofrena spelarna

OBS: Är du en lokal damfotbollsspelare som kan tänka dig att skapa en framtida Onsdagslista, där ämnet är valfritt? Hör av dig via mejl!

Vilka spelare tycker du borde ha varit med på veckans lista? Lägg en kommentar här nedan!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*