Edet jagar ersättare till ”Kärna”

Andreas ”Kärna” Ramms knäskada kom som en blixt från klar himmel.
Den tvingade också Edet ut på spelarmarknaden igen:
– Det är klart att vi kollar extra nu efter ”Kärnas” skada, säger tränaren Christian Hultberg.

I förra veckan berättade Fotbollsbloggen om den skada som med största sannolikhet innebär att anfallaren Andreas Ramm (bilden) har spelat sin sista fotbollsmatch. För spelarens klubb, Edet FK, kom beskedet också vid en ytterst jobbig tidpunkt, med bara veckor kvar till seriepremiären.

Letar ni ersättare för honom?
– Det är klart att vi kollar extra nu efter ”Kärnas” skada. Det är ett jäkla avbräck för oss att mista en spelare som säkert skulle ha gjort minst 15 mål i fyran, men det är inte lätt att hitta ersättare så här års. Det kryllar ju inte heller av etablerade målskyttar, säger Christian Hultberg i dagens TTELA.

Men visst har man slängt ut några krokar:
– Vi har talat med några spelare, men vi får inga svar och de verkar aldrig kunna bestämma sig, menar Hultberg.

Enligt vad Fotbollsbloggen erfar så har Edet kontaktat anfallaren Jonas Andersson, som är klubblös sedan han lämnade Gauthiod i vintras. Sedan tidigare har diskussioner även förts med Vänersborgs IF:s Eric Augustsson.

***

Målvakten Besarion Kodalaev, som senast representerade FC Trollhättan i söderettan, har hittat en ny klubb. Georgiern debuterade för Lärje/Angered, hemmahörande i division 2, när laget besegrade Utsikten med 2-0 för någon vecka sedan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*