Lätt hjärnskakning för Daniel Stanisic


Daniel Stanisic drabbades av en hjärnskakning i FC Trollhättans möte med IFK Uddevalla, men räknar ändå med spel mot Halmia till helgen. (Bild: Stefan Bennhage)

Daniel Stanisic åkte på en lättare hjärnskakning mot IFK Uddevalla, men FC Trollhättans försvarare ser ändå ut att vara tillgänglig i nästa match mot Halmia.

Det var i mitten på första halvlek, i matchen mellan FCT och IFK Uddevalla i söndags kväll, som hemmalagets Daniel Stanisic och Dragan Bogdanovic olycklig skallade ihop med varandra.

En bandagerad Bogdanovic kunde fullfölja matchen, medan Stanisic tvingades utgå. Dagen efter präglades av smärta.
– Jag har lite huvudvärk. Jag var på akuten igår efter matchen, de sa att det var en lättare hjärnskakning och att jag skulle vila i två, tre dagar, säger Daniel Stanisic.
– Just nu går man runt med en blåtira och en svullen näsa, fortsätter han.

Vad minns du av situationen?
– Jag skulle nicka hem till Nino (Sahinovic), men Dragan kom från andra hållet och då small det bara till. Jag ropade, men det blev ändå fel.

Dragan Bogdanovic fick efter matchen uppsöka läkarvård. Resultatet blev fem stygn.
– Jag hade ont under hela matchen efter det, men jag ville verkligen spela eftersom det här var sista matchen innan operationen, säger Bogdanovic.

På fredag ska FCT:s defensive mittfältare opereras på grund av sina ljumskproblem, och missar därför lagets två återstående division 1-matcher innan uppehållet. Han hoppas dock kunna vara tillbaka när höstsäsongen drar igång.

Text: Daniel Berggren

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*