Sillykollen: Mellerud


Sillykollen fortsätter sin resa i TTELA-land, och nästa destination är Melleruds IF, serieledare i division 4 Bohuslän/Dal.

Känner ni ett behov av att förstärka truppen inför hösten?
– Ja, vi har ju en bra trupp, men ska man gå upp så är det ingen nackdel. Vi blir av med Ahmed (Bachalan) och han har ju varit en startspelare i många av matcherna. Sedan är Anton Broberg lite osäker på om han ska fortsätta, och då är det plötsligt två som försvinner. På så skulle man gärna vilja ha in någon. Simon Torrestad har ju varit lite på gång, och han är en fantastiskt bra kille, säger Mellerudstränaren David Svensson.

Kommer ni att bjuda in några spelare i sommar?
– Vi har någon på gång, men jag vet inte hur mycket man ska säga. Vi har testat en kille, en forwardstyp. Det är en väldigt spännande spelare så vi får se där.

På en tiogradig skala, hur nöjd är du med ditt lags vårsäsong?
– Vad ska man säga? De två matcherna som fortfarande gör lite ont är Bengtsfors borta och självklart Åsebro hemma, när vi var såpass mycket bättre. Men samtidigt sa vi innan vi gick in i säsongen att det är de här matcherna som blir svårast; det är ju en helt annan karaktär på matcherna mot de dalsländska lagen. Jag kan nog inte ge oss en tia i betyg, men en nia får det bli då, haha.

Här är Melleruds tabell!

Lagets bästa målskyttar under våren:
1) Fredrik Larsson, 11 mål.
2) Tobias Svensson, 4 mål.
3) Ahmed Mohammad Abbas, Joel Lundgren & Simon Svensson, 2 mål.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*