Sillykollen: Halvorstorps IS


Halvorstorp har haft en krisig vårsäsong, och det kan komma att bli något nyförvärv inför hösten.

Känner ni ett behov av att förstärka truppen inför hösten?
– Både ja och nej. Svarar jag ja så är det för att vi ligger där vi ligger. Vi har haft en bra trupp de senaste matcherna, men inte fått till det. Stundtals spelar vi bra, men vi har mycket lägre lägstanivå än vi har haft annars. Förut kämpade vi i 90 minuter, nu känns det som att vi inte är där, och det är vår svaghet. Därför tycker jag att man kanske skulle kunna ta in en eller två spelare för att väcka de andra till liv.

– Svarar jag nej så är det för att vi har en väldigt stor trupp, och vad händer om man tar in två nya i det här läget? Det är också ett spel, och vi pratar om hur vi ska göra egentligen. Vi vet nog inte själva, men svaret är som sagt både ja och nej, säger Robert Dobran i Halvorstorp.

Kommer ni att bjuda in några spelare i sommar?
– Jag vet inte hur långt vi har kommit, men det finns ett par spelare som vi ska ringa; sedan får vi se om de vill komma. ”Ula” (Ulf Andersson) har slutat som tränare, men han hjälper oss ändå, och han hade ett par namn som han har kontakt med. Sedan kommer förhoppningsvis Dario (Vrbicic) tillbaka snart, han opererade ju axeln på slutet.

– Jag tror i alla fall att Per (Lindblom, tränaren) har pratat med två spelare, men om han har bjudit in dem till träning vet jag inte. Jag kan dock tänka mig att han har gjort det. Tony Håkansson är för bra för vårt P35 och har gjort några träningar, men jag vet inte riktigt hur vi ska göra och om vi ska ta in äldre spelare. Det kan ju vara lite för kortsiktigt tänk.

Ni hade hoppats på Jörgen Hellqvist, hur blir det med honom i höst?

– Det blir nog inget, han har inte motivationen att köra. Han kommer säkert att träna någon gång då och då, men det blir inga matcher, tyvärr.

På en tiogradig skala, hur nöjd är du med ditt lags vårsäsong?
– Det blir inget högt betyg, och du hade mer rätt än jag i ditt förhandstips. Det blir nog en fyra max. Det är kanske inte rättvist mot killarna eftersom de kämpar mycket, men de får ju inte ut det de vill. Ligger man näst sist i en serie så tycker jag inte att man ska ha ett högt betyg, och jag tror att Per är inne på samma linje där. Men vi ska iväg på ett läger snart, och efter det brukar det alltid bli bättre. Vi får hoppas på det. 

Här är Halvorstorps tabell!

Lagets bästa målskyttar under våren:
1) Robin Svensson & Tobias Andersson, 3 mål.
3) Jonatan Stjärnborg & Per Lindblom, 2 mål.
5) Andrej Maslovski, Calle Appelqvist & Robin Häger, 1 mål.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*