Fotbollsbloggen kan vinna prestigefyllt pris

Hårt arbete verkar löna sig.
Fotbollsbloggen har nämligen valts ut som en av kandidaterna till ”årets lokala fotbollsblogg”, i Folkbollens regi.
Vem som tar hem utmärkelsen bestämmer dock ni läsare.

Nyligen firade Fotbollsbloggen ett halvårs existens ute i internetsfären. Den första tiden har varit fantastisk, och läsarskaran är inte bara stor, den är väldigt engagerad också. Dessutom har våra lokala klubbar bjudit upp till dans och verkligen varit tillmötesgående och öppna för nymodigheter som Twitter.

Och naturligtvis fortsätter satsningen även framöver. Fotbollsbloggen vill ständigt framåt, och även om avslutningen av säsongen kanske är årets höjdpunkt så kommer inte silly season-delen särskilt långt efter. Dessutom finns det många idéer till nya artikelserier och nedslag även framöver, vilket jag naturligtvis hoppas ska realiseras så småningom.

Redan nu har dock Fotbollsbloggen kommit en bit på vägen, därav nomineringen i kategorin ”årets lokala fotbollsblogg”, som arrangeras av Folkbollen, som i sin tur lanserats av Nordicbet. Där är tio fotbollsbloggar från hela Sverige med och konkurrerar om utmärkelsen, och vinnaren koras av er läsare. Flest röster vinner, helt enkelt.

Segraren får, förutom äran, 10 000 kronor att skänka till valfri division 4-förening. Omröstningen pågår i ungefär en månad till.

Här kan ni lägga er röst på årets lokala fotbollsblogg!

Fotnot: Förra året gick utmärkelsen till den eminente Lidköpingsbloggaren Jesper Bankemyhr, som i år sitter i Folkbollens jury.

(Bild: Sebastian LaMotte)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*