Fotbollsbloggen önskar gott nytt år!

Det är nyårsafton, dagen då man blickar både bakåt och framåt. Och naturligtvis gäller det även Fotbollsbloggen, som existerat sedan den 20 februari i år och som lär leva vidare ett bra tag till.

Ett sätt att analysera den tid som varit är att dra fram några intressanta siffror:

25 000: Det ungefärliga antalet besök som registrerats som mest under en vecka.
1 113: Så många följer Fotbollsbloggen på Facebook.
710: Dessa stackare följer mig på Twitter.
5: Ja, det är inte helt säkerställt, men från starten kan det inte vara mer än en handfull dagar som inget har publicerats på Fotbollsbloggen. Det har varit fullt upp hela tiden, helt enkelt.

Inte så illa, eller hur?

När vi blickar framåt så finns det ett par idéer som jag hoppas kunna sjösätta här framöver. Lördagsintervjun lär komma tillbaka under vintern/våren, medan Onsdagslistan förmodligen får vänta fram till några veckor före seriestarten i april.

Dessutom är det aktuellt med nya vinjetter. Jag har bland annat en tanke på att åka och hälsa på olika föreningar i samband med träningar, och bedöma allt ifrån omklädningsrumssnack till kvalitet på ”kvadraten”. Därutöver skulle det vara roligt att uppmärksamma alla fotbollsfanatiker därute – kanske i form av något som heter ”veckans eldsjäl” eller liknande. Ja, den som lever får se.

Har ni tips, idéer eller tankar kring vad ni vill eller inte vill läsa om på Fotbollsbloggen så får ni gärna höra av er, förresten.

För egen del hoppas jag och tror på ett fantastiskt 2015, inte minst ur ett fotbollsperspektiv. Men det blir svårt att toppa 2014 – som innehöll en bloggstart, fina utmärkelser och seriesegern i division 5 med Trollhättans FK.

Jag vill också tacka er läsare för ett fint och givande år. Ni har inte hållit med mig alla gånger, men ni har utmanat mig med ert tänkande, varit alldeles för vänliga med ert beröm och själva bidragit till att bloggen blivit en sådan succé.

Utan er hade den aldrig blivit ett så fantastiskt 2014 som det blev.

Så, gott nytt år på er allihopa!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*