Ett alternativ kvar för Jonas Andersson


Jonas Andersson funderar fortfarande över hur han ska göra under kommande säsong. Spel är fortfarande aktuellt – och i så fall blir det förmodligen i Edet FK. (Bild: TTELA)

Av tre alternativ har Jonas Andersson ett kvar:
Edet FK i division 4.
– Om jag nu ens ska spela, konstaterar han.

Efter ett par veckors provspel i FC Trollhättan stod det klart att det inte skulle bli någon övergång till division 2-klubben för Jonas Andersson, som tog ett sabbatsår från fotbollen under 2014.

Det dröjde sedan inte länge innan den division 1-meriterade anfallaren tackade nej till ett erbjudande från Skoftebyn.
– Det var jäkligt många träningar och jag kände att jag inte riktigt ville lägga så mycket tid på det. Jag har precis köpt hus och då är det roligare att ha tid hemma, säger 27-åringen.

Förhandlingar pågår dock alltjämt med Edet och den nye assisterande tränaren Mats Johansson, som Jonas Andersson känner sedan tidigare.
– Jo, det är han som har ringt ett par gånger. Jag var även och pratade med dem i två timmar igår (läs i måndags) och det verkar vara väldigt bra där för att vara en division 4-klubb. De känner till min situation och är med på den, säger Andersson.

Han väntas också lämna besked inom några dagar.
– Ja, alla verkar ha jävligt bråttom, utom jag, haha …

Samtidigt är Jonas Andersson inte säker på om det blir någon fotboll alls:
– Ja, jag vet ju inte ens om jag ska spela. Jag ska bli pappa till sommaren också, så jag vet inte hur det blir med tiden då heller, resonerar han.

Edet FK har för övrigt sedan tidigare gjort klart med en spelare som Fotbollsbloggen missat att presentera. Det är försvararen Jesper Pedersen som kommit från Nol IK.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*