Hallå där Erik Leinonen…

… som tillsammans med lagkamraten Emil Lundblad valde att tatuera in texten ”Real Göta” under en semester i Thailand. Berätta om tatueringen!
– Vi hade diskuterat att göra en sån här grej, jag och Lundblad, och så blev det så nu när vi var i Thailand. Vi älskar ju den här klubben, så då var det lika bra att sätta den på kroppen också.

Bilden spreds snabbt på olika sociala medier. Vad har ni fått för reaktioner?
– Alla i Göta tycker att det är svinskôj att vi har gjort den, så där är det bara positivt. Men jag har hört att det har blivit heta diskussioner kring att vi skrev ”Real” före. Det var lite därför vi gjorde det också; det blir alltid roligare när man hettar upp stämningen.

Och det här med ”Real Göta” – var kommer det ifrån?
– När jag och många andra, som Anton (Granqvist) och Rikard (Vikingsson), lämnade Edet för att gå till Göta så var det någon – jag vet inte vem – som plötsligt började kalla oss för Real Göta. De tyckte väl att vi var ett köpelag. Jag vet som sagt inte var det kom ifrån, men vi har fortsatt att kalla oss det för att hetsa och eftersom det passar. Det är bara roligt.

Det finns ingen risk att ni får ångra den här tatueringen?

– Nej då, inte en chans. Det är som sagt vår moderklubb och den bästa klubben vi har spelat i.

Är det tändvätska för er eller för klubbarna ni ska möta? Eller både och?

– Jag tror att det är bägge, faktiskt. Folk blir nog taggade att slå oss i och med att vi säger att vi är så bra, men jag tror också att vi verkligen är så bra som vi säger. Därför är det nog tändvätska både för oss och de vi ska möta, haha.

(Bild: Privat)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*