Fejzulovic uttagen i futsal-landslaget


Skoftebyns Florijan Fejzulovic har tagits ut i den svenska landslagstrupp som ska samlas i Skövde den 7 februari. (Bild: Joachim Nywall)

Florijan Fejzulovic bryter historisk mark som Skoftebyn futsals första landslagsman.
– Det är stort, konstaterar 18-åringen från Mellerud.

Förbundskapten Charbel Abraham har snickrat ihop en landslagstrupp med spelare som imponerat i futsalens allsvenska under säsongens gång, och där ingen har någon landskamp på meritlistan sedan tidigare.

En av dessa är Skoftebyns snabbfotade bolltalang Florijan Fejzulovic.
– Det känns väldigt roligt. Jag visste inte att jag skulle bli uttagen, men jag hade det på känn, säger han.

Den 7 februari samlas man i Skövde, och i potten ligger en uttagning till den kommande dubbellandskampen mot England i London.
– Jag har inte fått så mycket information om lägret, men målsättningen är såklart att få spela mot England, konstaterar 18-årige Fejzulovic som utomhus representerar Melleruds IF.

Det har gått trögt för Skoftebyn på senare tid – med fem raka förluster på kontot, samt en kvalplats nedåt med två omgångar kvar – men Fejzulovic är ändå nöjd med sina individuella insatser.
– Jag tycker att jag har gjort det bra, även om det naturligtvis hade kunnat gå ännu bättre. Det känns lite tungt att vi ligger så långt ner i serien, men jag hoppas att vi löser det.

Skoftebyn har kvar att möta Frölunda (fredag) och Avenyn United (lördag) innan säsongen kan summeras.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*