Mollapolci på väg till IFK Åmål

Åmål rycker i Argjend Mollapolci.
Själv är anfallaren osäker kring sin fotbollsframtid.
– Men Åsebro är nästan helt uteslutet, säger han.

Argjend Mollapolci bar ett tungt lass i fjolårets Åsebrolag, och han slutade på andra plats i den interna skytteligan (sex mål) när man med nöd och näppe säkrade nytt kontrakt i Bohuslän/Dalfyran.

Där ser dock inte 25-åringen ut att bli kvar. Istället tyder det mesta på att Mollapolci återförenas med förre tränaren Peter Svensson i Åmål.
– Det är intressant och så, men det handlar också om hur mycket tid jag vill och kan lägga ner på fotbollen. Det beror ju på motivationen. Men jag har i alla fall varit uppe hos dem i en månad, och hittills känns det bra, säger Argjend Mollapolci.

Han utesluter inte en fortsättning i Åsebro, men oddsen talar emot det.
– Det är väl nästan helt uteslutet, men jag stänger inga dörrar heller. Jag har inte bestämt mig helt och hållet och Åsebro är fortfarande ett alternativ.

Samtidigt vill Argjend Mollapolci inte stressa fram ett beslut:
– Jag skulle ha bestämt mig i slutet av januari, men jag har förlängt det, om man säger så. Jag har pratat lite med Åmål och sagt att jag tänker ta ett par veckor till på mig, så att det inte blir ett beslut som jag ångrar senare, förklarar han.

Den är dock osäkert om den yngre brodern Flamur Mollapolci blir kvar i just Åmål. 21-åringen har tränat och spelat futsal med Håfreström sedan en tid tillbaka, och inte ens Argjend Mollapolci vet var han hamnar
– Jag får aldrig något vettigt svar från Flamur om det, haha…

(Bild: TTELA)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*