Östgötsk mittback till Trollhättans BoIS

Via Mjölby, Örebro och Malmö kommer Max Rehnberg nu till Trollhättan.
Den 24-årige mittbacken är samtidigt klar för BoIS i division 5.
– Jag har fått ett väldigt gott intryck av klubben, säger han.

Det var genom sin sambo som Max Rehnberg kom till Trollhättan, och det var även tack vare henne som han fick kontakt med Strömslunds stolthet. Sambon jobbar nämligen på Såtenäs, och där kom hon i kontakt med BoIS-tränaren Robert Almqvist.

Det ena ledde till det andra, och i förra veckan skrev Rehnberg på för klubben.
– BoIS har ett bra koncept med träningar och allt runtomkring, det känns ordnat och genomtänkt. Man har tydliga mål med vart man vill komma och det finns många duktiga spelare i laget, säger han.

Max Rehnberg har under lejonparten av sina fotbollsår spelat i division 4, i första hand för Mjölbylaget Turabdin men också för Assyriska Örebro. Närmast kommer han dock från Eriksfäldts FF i skånska division 5.
– Jag har spelat mittback mer eller mindre hela livet. Visst har jag gått in och stöttat upp mittfältet när folk har varit skadade eller borta, men annars är det mittback som gäller, säger han.

Hur skulle du beskriva dig själv som spelare?
– Jag är nog mer av en fysisk mittback, men sedan så tycker jag inte att det är obehagligt att hålla i boll, utan det är bara roligt att vara delaktig i spelet. Jag skulle väl också säga att jag är en snabb spelare som gillar att ha koll på spelet och prata mycket.

Rehnberg är BoIS tredje nyförvärv i vinter efter David Hansen (Vänersborgs FK/Halvorstorp) samt Hans Larsson (Sollebrunn).

(Bild: Trollhättans BoIS)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*