Bloggtävling går in i slutfas

Två veckor återstår av Folkbollens omröstning.
Den 8 oktober ska Sveriges bästa lokalfotbollsblogg utses.
Och Fotbollsbloggen är fortfarande med i kampen.

I februari 2014 föddes TTELA:s fotbollsblogg, grundad av mig, Martin Ahlin. Tanken var att låta även de lägre divisionerna få medialt utrymme, samt att hitta vinklar och nyheter som inte lämpade sig i den traditionella papperstidningen.

Det blev listor, lördagsintervjuer och texter om det mesta.

Och framgången – åtminstone utifrån våra egna förväntningar – var omedelbar. Allra mest besökt var bloggen under silly season-perioden, då över 25 000 besök registrerades varje vecka. Det var nästan för bra för att vara sant.

Senare samma år blev Fotbollsbloggen också framröstad till ”årets bästa lokalfotbollsblogg”, i den tävling som gick i Folkbollens regi. Förutom äran så fick jag 10 000 kronor att skänka till valfri förening, och valet föll på Trollhättans FK.

Även i år är Fotbollsbloggen nominerad i samma kategori, och tävlar nu mot fyra andra högklassiga finalkandidater, sedan tio nyligen blivit fem. Konkurrensen är ännu hårdare än ifjol, och bara att vara med i kampen är en seger i sig.

Tycker ni däremot att det vore kul om Fotbollsbloggen åter prisades – eller om ni helt enkelt vill lägga er röst på Jesper Bankemyhrs skapelse lokalfotboll.se, alternativt Simon Petterssons STO-blogg – så kan ni göra det HÄR!

Annars kan man också gå in direkt på folkbollen.se.

Där går det också att rösta fram ”årets eldsjäl”, som 2014 gick till Melleruds Tobias Coster.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*