Veckans Youtubeklipp: Charlotte charmar

Veckans Youtubeklipp hänger med ett tag till, ja, så länge det finns fotbollsrelaterade videor att visa helt enkelt. Det kan bli i slutet av månaden eller 2019, typ.

Hur som helst, veckans huvudperson har faktiskt figurerat på Fotbollsbloggen tidigare i veckan, och var då nummer ett på listan över de största damlirarna på lokal nivå. Hon heter Charlotte Selbekk, kommer från Norge och spelar för Vänersborgs IF, nybliven seriesegrare i division 3.

Jag har faktiskt vid flera tillfällen mejlväxlat med hennes pappa Thomas, som är en amatörfilmare av rang. Med hjälp av kameran har han dokumenterat Charlottes idrottsliv, och lagt ut flera filmer till allmän beskådan.

Man märker snabbt att det här är en fanatisk idrottsfamilj – enbart i positiv mening – och att Charlotte Selbekk sällan lämnar hemmet utan boll.

Det har också gett resultat, vilket veckans klipp visar. Här nedan hittar ni bland annat olika tricks som hon lärt sig genom åren, samt en uppvisning på bandyplanen, där hon är en av världens mest lovande spelare.

Men bäst? Det är den första videon på när en åttaårig Charlotte möter jämnåriga killar, och dunkar bollen rakt upp i krysset.

Senaste Youtubeklippen:
19/9: Fotbollens magi
13/9: Best of Jakob Johansson
30/8: Karlssons kalasträff
22/8: Addes många mål
15/8: Schmidts fina frisparksfot
9/8: ”Mr IFK:s” drömstrut
31/7: En tvivelaktig PR-kupp

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*