Brålanda hämtar in lovande målvakt

Brålanda sökte efter en ny förstemålvakt.
Nu har man hittat honom i form av Douglas Dahlberg.
– Han har framtiden för sig, säger Lars Andersson i herrsektionen.

Under den senaste säsongen har Douglas Dahlberg varit backup till Fredric ”Slägga” Johansson i Melleruds IF, men ändå hunnit med att göra några enstaka framträdanden i division 3.

19-årige Dahlberg har då också imponerat på Lars Andersson, som bör ha hyfsad koll med tanke på sin egen bakgrund som målvakt.
– Douglas är det duktig, men problemet är ju att han inte har fått spela så mycket. ”Slägga” har helt enkelt varit för bra, konstaterar Andersson.

Vad har Douglas Dahlberg för egenskaper som du gillar?

– Jag tycker egentligen att det är helheten, och dessutom kommer han att kunna utvecklas ännu mer. Han har talang och om han bara tränar tillräckligt mycket och spelar och får rutin så kan det bli riktigt bra.

Sedan tidigare har Brålanda även värvat Oskar Stålberg från Wargön, en annan lovande stolpvaktare som bland annat stod i mål under Rastacupen.

Det är dock möjligt att det blir ännu större konkurrens på den fronten.
– Jag har faktiskt kontakt med en målvakt till, men jag vet inte riktigt hur det blir där. Vi ska känna på det och ha en dialog med Douglas och Oskar kring hur de känner. Det som oroar oss är att Douglas var lite småskadad under förra säsongen, säger Lars Andersson.

(Bild: BIF)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*