Anfallare ska hjälpa Wargön uppåt

Wargön bygger för en återkomst till femman.
På vägen dit hoppas man få hjälp av sitt senaste nyförvärv: Lars Björk, en anfallare med meriter från spel i division 2.

Att 32-åringen hamnade på Hallevi var dock en slump av den mer anmärkningsvärda sorten. Han googlade helt enkelt på klubbar från området och fastnade för grönklädda WIK, som förra året slutade fyra i Trollhättesexan.

Lars Björk har också fått ett positivt intryck av sin nya förening.
– Det är ett väldigt trevligt gäng, och seriöst också. Jag hade känslan, eller rädslan, att man skulle komma till en division 6-klubb med bara fyra eller fem personer på träningarna och att det skulle vara extremt oseriöst, men när folk väl är där så visar de ett jävla engagemang, säger han.

Anfallaren, som hoppade in i helgens träningsmatch mot Trollhättans FK (seger 4-2), har tidigare spelat fotboll för Umedalens IF och Furunäs/Bullmark, men moderklubb är Täfteå IK.
– Jag har främst spelat på division 2-nivå, men gjorde min sista match för fyra och ett halvt år sedan. För ett tag sedan kände jag att jag var lite sugen fortfarande, så jag har hållit igång litegrann och när jag flyttade till Vänersborg vid årsskiftet, på grund av jobb, så tog jag chansen.

Björk hoppas främst kunna bidra med mål och rutin i ett annars relativt ungt Wargön.
– Det är jävligt kul med ungdomlig entusiasm, men det är viktigt att det finns några gubbjävlar också, säger han och skrattar.

(Bild: WIK)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*