Mattsson återvänder till Frändefors

I vintras bytte han Frändefors mot Brålanda.
Nu går Victor Mattsson i motsatt riktning.
– Jag trivdes inte riktigt, säger han.

Mattsson

När 23-årige Mattsson (bilden) presenterades som Brålandas senaste nyförvärv så hoppades Lars Andersson i klubbens herrsektion att man hade hittat ”den som tar platsen intill Fredrik Falk på topp”. Så blev dock inte fallet, åtminstone inte i ett längre perspektiv.

Anfallaren har nämligen fått sparsamt med speltid under vårsäsongen och totalt bokförts för en framspelning, men inga A-lagsmål.

– Det har väl gått sådär. Jag har kanske inte levt upp till förväntningarna som vissa hade, men samtidigt så har jag inte fått starta så jättemånga matcher heller, utan har mest varit inhoppare, säger Victor Mattsson som också konstaterar att han ”inte riktigt trivdes” i Brålanda.

När han berättade om sitt dilemma, samt sin önskan att återvända till Frändefors i femman, för BIF-ledningen så var också gensvaret positivt.

– Jag pratade med styrelsen och de sa att det var upp till mig. De tyckte väl att det var synd att jag ville gå tillbaka eftersom de tog in för mig att de ansåg att jag var en division 4-spelare, men samtidigt vill de ju inte ha någon i klubben som inte trivs, säger Mattsson som följt ”Fiffen” under våren och ser fram emot att återvända.

Vad hoppas du kunna tillföra?

– Först och främst får vi se om jag tar en plats, men efter det ska jag försöka att bidra med en hel del framåt.

(Bild: Frändefors IF)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*