VIF och BoIS öppnar dörrarna

På Torsbovallen kan man se såväl de yngre som äldre förmågorna spela fotboll imorgon, under BoIS-dagen. (Bild: Martin Ahlin)
På Torsbovallen kan man se såväl de yngre som äldre förmågorna spela fotboll imorgon, under BoIS-dagen. (Bild: Martin Ahlin)

Fotboll från morgon till kväll.… Det är vad som bjuds under den traditionella BoIS-dagen på Torsbovallen.…
– Vi hoppas att mycket folk kan ta vägen upp till oss, säger ordförande Eva Wikman.

Trollhättans BoIS fyller 70 i år och tanken var att även låta födelsedagskalaset äga rum denna lördag. Med tanke på de stora framgångarna för klubbens seniorlag – både damerna och herrarna toppar sina tabeller – så väljer man dock att vänta med festen till i november.
– Vi vet ju inte om vi har några seriesegrare att fira så småningom, men det finns i alla fall kandidater så därför blir det mer festligheter senare, konstaterar Eva Wikman.

Årets BoIS-dag inleds med ett sammandrag för P07:orna klockan tio på förmiddagen. Därefter avlöser matcherna varandra – bland annat ställs damlaget mot Främmestad/Elmer-Fåglum/Nossebro, och dessutom drabbar herrarna samman med lokalrivalen IFK Trollhättan.
– I princip alla lag vi har är igång. Spelar man inte själv så är man domare eller bidrar på något annat sätt. Den här dagen samlar vi ihop hela föreningen, säger Wikman som hoppas på många besökare, och gärna såna som inte har någon relation till klubben sedan tidigare.

Även Vänersborgs IF:s alla eldsjälar och spelare sammanstrålar på lördagen i samband med VIF-dagen. Här står bland annat stationsträning, löpning, ledarmatch och idrottsloppis på schemat. Lägg därtill att herrlaget spelar seriefinal mot Lerum.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*