VIF och mittfältare går skilda vägar

Iba Ramic, här i VFK:s färger, har bestämt sig för att lämna Vänersborgs IF efter en knapp säsong i klubben. (Bild: Mattias Modéen)
Iba Ramic, här i VFK:s färger, har bestämt sig för att lämna Vänersborgs IF efter en knapp säsong i klubben. (Bild: Mattias Modéen)

Iba Ramic kom till Vänersborgs IF på eget bevåg.
Nu, med några omgångar kvar av säsongen, väljer han också självmant att lämna klubben.
– Han har haft svårt att få ihop tillvaron, säger Ulf Guldbrandsen i VIF:s herrsektion.

I oktober förra året presenterades mittfältaren Ramic som klubbens senaste nyförvärv, och han sa då så här till Fotbollsbloggen:

– Jag vet att vi går upp.

Spådomen är också på väg att besannas, då VIF toppar sin division 3-serie med fem poäng ner till tabelltvåan Lerum. Samtidigt hade Iba Ramic förmodligen hoppats få spela en större roll själv – det har totalt blivit tio matcher och två mål för 22-åringens del.

– Iba har tyvärr haft bekymmer med skador och inte varit riktigt fulltränad. Dessutom har han haft privata saker som han behövt fokusera på vid sidan av fotbollen, konstaterar Ulf Guldbrandsen.

För att komma ikapp övriga i A-truppen erbjöds Ramic nyligen att träna med juniorerna under en tid, men svaret blev nej.

– Iba tyckte inte att det var någon bra lösning, men vi skiljdes åt med ett handslag under vårt sista möte. Han fick möjligheten och det var helt upp till honom att göra sitt val, säger Guldbrandsen.

Ramic har tidigare spelat för klubbar som IFK Trollhättan, FCT samt Vänersborgs FK.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*