Nytt inbrott i kiosken på Hallevi

Hallevi
I kiosken på Hallevi, som syns längst bort på bilden, bröt sig i veckan någon in och stal mat för flera tusen kronor. (Bild: Andreas Olsson)

I veckan fick Wargön ovälkommet besök.
Under ett inbrott i kiosken på Hallevi stals hamburgare, korv och glass till ett värde av tusentals kronor.
– De tog det som fanns kvar från Klassbollen, konstaterar ordförande Eric Bönström.

Att det stjäls saker på Hallevi är samtidigt ingen sällsynt företeelse.

– Så fort vi börjar spela fotboll på Hallevi så brukar tjuvarna komma ner, två gånger per år ungefär. Vi köper alltid in minimalt med grejer för annars skulle det bli alldeles för dyrt när något sånt här händer, säger Eric Bönström.

Det var någon gång mellan tisdagen och torsdagen som någon bröt upp metallgallret vid framsidan av kiosken och tog sig in. Totalt stals 216 hamburgare, lika många hamburgerbröd, 50 korvar och flera glassboxar.

– Ingen har sett någonting, utan det upptäcktes först när vi skulle hämta hamburgare till torsdagens grillkväll med vårt P16-lag.

Förövarna har bland annat använt sig av bultsax och bil, men än så länge finns få ögonvittnen.

– Kommunen rev ju alla garage så vi fick ställa upp containrar där för att få plats med allt, men de skymmer samtidigt sikta ganska bra från bostadsområdet. Därför kunde de stå här och arbeta ganska ostört. Vi har inte några större förhoppningar om att få tillbaka något, säger Bönström som däremot vädjar till Vänersborgs kommun att uppföra ett riktigt förråd så småningom.

Vid tips om händelsen går det att ringa polisen på 114 114 eller kontakta Wargöns IK direkt via Eric Bönström, på telefonnummer 0768-60 27 68.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*