Hedram återvänder till Ekaråsen

Isak Hedram, till vänster, kom till Skoftebyn inför säsongen men återvänder redan nu till Edet FK i division 5. (Bild: Måns Johansson)
Isak Hedram, till vänster, kom till Skoftebyn inför säsongen men återvänder redan nu till Edet FK i division 5. (Bild: Måns Johansson)

Jobbet i Göteborg hindrar Isak Hedram från fortsatt spel i Skoftebyn. Därför avslutar han nu säsongen med moderklubben Edet FK i femman.
– Det är lite tråkigt att ta steget ner, men även kul att vara tillbaka i Edet, säger han.

Den 19-årige mittfältaren fick sitt lokala fotbollsgenombrott under förra säsongen och imponerade till sådan grad att Skoftebyn hörde av sig. Därefter har dock speltiden varit begränsad – Hedram startade visserligen i division 2-mötet med Lidköpings FK före sommaruppehållet, men annars har han fått nöja sig med inhopp och bänknötande.

Det är samtidigt inte orsaken till att han nu lämnar Skoftebyn.

– Den främsta anledningen är att jag har fått fast jobb på Stadium i Göteborg, där det blir en del kvällar och sena arbetstider. Då är det svårt att hinna till Trollhättan och träna halv sex fyra dagar i veckan, konstaterar han.

Det naturliga beslutet blev då istället att skriva på för Edet, just nu tabelltrea i femman med fem omgångar kvar.

– Det är lite tråkigt att ta steget ner, särskilt eftersom jag trivts i Skoftebyn, men det är även kul att vara tillbaka i Edet och kunna ta den här tjänsten, säger Isak Hedram som också lärt sig mycket under tiden på Nysätra.

Det kan bli värdefullt för Edet i jakten på en topp två-placering.

– Isak har kanske inte spelat så många matcher som man behöver göra i den åldern, men han har fått bra träning, är en Edetkille och kan dra in positiv energi till oss. Det är vi jätteglada för, även om jag personligen vill att Isak ska spela högre upp i seriesystemet, säger tränaren Mats Johansson.

Hedram kan debutera redan på söndag, när Edet möter serieledande Råda.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*