Tre positiva besked för Vänersborgs IF

Emil Guldbrandsen, till höger, går mot en fortsättning i Vänersborgs IF. (Bild: Sebastian LaMotte)

Det sägs att alla goda ting är tre.
I Vänersborgs IF:s fall kanske det stämmer:
Tim Skogsberg ansluter nämligen från TFK, samtidigt som två veteraner flaggar för en fortsättning.

Bitarna börjar falla på plats för VIF, som under en längre tid gått och väntat på besked från såväl mittbacken Emil Guldbrandsen som anfallaren David Bennhage.
– Det är några små detaljer som återstår men jag förutsätter att de kommer spela fotboll i Vänersborgs IF under 2018, säger spelaransvarige Ulf Guldbrandsen.

Sonen Emil har diagnosticerats med en skada på den yttre menisken i knät, men den kräver inte någon operation. Han ordineras därför – tillsammans med Bennhage och Nisse Berner, som i januari opererades för sina ljumskproblem – ett specialträningsprogram.
– Det är tre startspelare om de når bra fysisk status, och de kommer bidra med ovärderlig rutin, konstaterar Ulf Guldbrandsen som dessutom kan glädja sig åt en ren förstärkning i försvarslinjen.

Det handlar om Tim Skogsberg (bilden), som tidigare i vintras lämnade IFK Trollhättan för moderklubben TFK. Nu beger han sig dock vidare.
– Om något lag högre upp ville ha mig så skulle jag få byta, fast jag uteslöt nästan det i och med att ingen hörde av sig. Men nu gjorde ju VIF det till slut, säger Skogsberg och motiverar sitt beslut så här:
– Man får ju möta de bästa lagen och spelarna häromkring. Det blir jäkligt många roliga matcher och det är det som lockar.

Ulf Guldbrandsen:
– Steget från fyran är ganska långt, men Tim har ett stort engagemang och har sett bra ut på träningarna. Det är en spännande spelare i rätt ålder. Nu är det upp till honom att bevisa att han ska ta en plats.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*